Helppoa varainkeruuta joukkueille, luokille ja yhdistyksille

Aloita tuottoisa varainkeruu urheilujoukkueelle, koululuokalle tai yhdistykselle. Maku-Pastan tuotteista on koottu kätevä varainkeruulaatikko SporttiMix, joka sisältää kuusi erilaista pastapussia.

Maku-Pastan SporttiMix-pastalaatikoiden tuotto on erinomainen. Joukkue, luokka tai ryhmä voi ansaita 5 euroa jokaisesta myydystä laatikosta. Yhden laatikon hinta on 15 euroa, ja esimerkkilaskelmassa ulosmyyntihintana on käytetty 20 euron hintaa.

SporttiMix-pastalaatikot ovat helposti pinottavia ja kevyitä kuljettaa. Niiden jakelu tilaajille sujuu vaivattomasti. Vähimmäistilausmäärä laatikoille on 50 kappaletta. Tuotteen kotimaisuus, pastaruokien suosio sekä Maku-Pastan kiinnostavat pastalajikkeet tekevät varainkeruusta helppoa.

Pasta on mainio varainkeruutuote, sillä se on suosittu ruoanlaiton raaka-aine ja säilyy huoneenlämmössä. Laadukas ja ravinteikas pastatuote kiinnostaa niin lapsiperheitä kuin urheiluharrastajia. Tuotteet toimitetaan aina tilauksesta, ja siksi niillä on pitkä säilytysaika.

Maku-Pastan pastat on valmistettu Mynämäellä huolella valikoiduista aineksista. Tuotteet on suunniteltu yhdessä ravitsemusammattilaisten kanssa, jotta on saatu kehitettyä nopeasti valmistettava ja maistuva premium-pasta arkeen ja juhlaan.

Aloita tuottoisa varainkeruu ottamalla meihin yhteyttä